Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Thursday work


I morse mötte jag upp dessa godingar på Sturebadet för ett frukostmöte om Her Hour. Känns helt galet att vi snart är live!!! Att vi snart kan visa er vad vi pysslat med senaste tiden. Så här ser det oftast ut när vi träffas, vi sitter framför våra skärmar omringade av cola light och kaffe. Den här gången skulle vi hugga tag i allt som har med annonsering och kampanjer att göra. Att vara kreativ på beställning är tusan inte lätt, men jag tror vi har en hel del bra på gång. Nästa vecka har vi workshop tillsammans med gänget som kommer ha säljansvaret, heja heja! Jag har kommit på något längs den här vägen, det fina med att driva något eget är att man får prova på och göra så många olika delar. Det passar verkligen mig som älskar variation.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.