Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mid-weekend

I onsdags checkade jag ju in på Bank Hotel och i samma stund checkade jag också ut från bloggen. Känns nästan som att jag redan haft helg i två dygn, men det är mer än välkommet med fredag idag ändå! När vi checkat in på rummet var vi inte sena med att hoppa i morgonrocken och hälla upp ett glas bubbel. 
Vid sju trillade resten av gänget in och var också sugna på bubbel. En timmes catch up och vi hann väl avverka ungefär två pers innan vi var tvungna att skynda iväg till bordet på L’Avventura. Älskar tjejmiddagar, samtal som aldrig ens hinner komma till punkt och väldigt stora hotellrum med en sittgrupp som gör det enkelt att hänga i. Vi har alla gått i skolan ihop och det är så kul att en efter en flyttar upp hit nu för jobb eller plugg. Så jäkla härligt att man fortfarande håller kontakten och träffas regelbundet och får höra om allas äventyr. Vi sprang ner till frukost när vi vaknade i igår och med tanke på att jag snart sovit fem nätter totalt på Bank så har jag hunnit ta mig igenom hela deras frukostmeny. Hittills leder french toast med ricotta och hallonsylt men den här gröten i ett hav av skummad mjölk kändes också som en vinst igår.Nu ska jag och Petra köra ett snabbt möte innan det är dags att ta sig an den riktiga helgen. Frida har bokat om sina biljetter och stannar över helgen så vi bor kvar på Bank, hehe men jag lovar att ni ska få slippa höra om det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var kommer din rutiga väska ifrån?

  Anna Ericson 2018-10-06 10:25:45
  Svara
 • Får man fråga vart din tröja och trenchcoat kommer ifrån? 🙂

  Andrea 2018-10-05 19:13:03
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Tröjan är från Gestuz och trenchen är Alexa Chungs märke, men dessvärre köpt ett par säsonger sen 🙁

   paulina 2018-10-08 09:15:03
   Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.