Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Torsdag

Den här dagen började med att jag spontanbokade flygbiljetter till Marbella nästa helg. Min bästa vän som bor i London lämnar in sin masteruppsats nästa vecka och jag började hetsa henne om att vi borde fira. Efter några meddelande fram och tillbaka hade vi båda bokat flygbiljetter till Spanien. Jag har aldrig varit i Marbella tidigare så sitter ni inne på några guldkorn eller tips, fram med dem!!! Tack<3

Jag rev av ett lunchmöte med Bea på Thomas Sabo om ett eventuellt samarbete. Så häftigt att jag och Bea förhoppningsvis kommer kunna göra så mycket kul jobb ihop. Vem hade kunnat ana det när vi fortfarande lekte med hink och spade i sandlådan!

Efter ett till möte och lite jobb sprang jag några kvarter bort för att bli bjuden på kaffe hos Henrietta. Och hon hade fått det så fint hemma att jag var tvungen att ha en bild vid hennes magiska tavelvägg och vid fåtöljen jag bett om att få ärva när hon tröttnat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Va kul med Marbella, är ju ganska stort och uppdelat på olika områden så var exakt skall ni bo. Lättare att kunna ge tips i närheten så ni slipper lägga tid i taxi.

  malin 2018-09-19 08:27:05
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Vi kommer bo vid Golden Mile! 🙂 Super! Vi kommer hyra bil med så något kul utflyktstips man inte får missa? 😀

   paulina 2018-09-19 17:17:10
   Svara
 • HEEEJ SNYGGA DU! Undrar var den grymma perfekta power jumpsuiten kommer ifrån?

  Ulrika Svärd 2018-09-14 11:38:45
  Svara
 • Var kommer skorna ifrån? MAGISKA!

  Petra 2018-09-14 09:38:26
  Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.