Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tourist style

Från och med 1a oktober börjar jag jobba heltid (äntligen, yey!) så just nu går dagarna ut på att ta till vara på alla sovmornar och maxa antal timmar att slappa på soffan framför en serie. Eller egentligen jobbar jag lite hela tiden, det blir ju så när man håller på att starta upp ett nytt företag, fast det känns som att det är utan effekt. Men snart blir det full fart igen och jag gillar det bättre så, när tempot är lite högre och det är fler bollar än en att hålla reda på. Jag har alltid jobbat och presterat bättre under press, det är så lustigt för jag är samtidigt lite rädd för all typ av stort ansvar, men man lär sig nog att bli bekväm med det också. Jag tror aldrig jag har varit ledig såhär mycket, inte sen jag började sommarjobba när jag var 15. Jag har alltid tyckt mycket om att jobba och har nog turen att vara ganska driven när det kommer till det.

Nu tänkte jag rasta benen över ett träningspass innan jag hugger in i lite jobb. Ska spika layout och design för en ny grej och få ihop ett schema för allt jobb kommande tre veckor. Vi hörs lite senare fina ni!

Kjol, Lindex (kommer snart). Tröja, Soft Goat. Solglasögon, Rayban. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.