Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pink perfect


Minns ni den här rosa kavajen i manchester? Den kommer från Levete Room och borde landa i butik vilken vecka som helst. Jag tycker att den är magisk! Kunde inte låta bli att använda den igår trots att termometern tickade upp mot 30 grader, haha! Verkligen så redo på att slänga ut sommargarderoben nu och gör plats för hösten. Men innan jag gör det väntar en långhelg längst Rivieran med ett gäng bästa vänner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Var kan man handla Levete Room? Verkar inte som att dom har ngn onlinebutik.

    Sanna 2018-08-11 11:53:09
    Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.