Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Copenhagen

Jag har precis kommit hem igen efter en snabbvisit i min favoritstad. Tar absolut varje chans jag får att åka dit, haha! Igår morse rafsade jag ihop en väska och satte mig på första planet ner till Köpenhamn med ett glatt gäng tjejer för att gå på lanseringen av Zalandos kampanj ”We are next”. Det firades med en lång vinlunch och uppträdande på konstmuseet. Vi fortsatte sedan eftermiddagen med lite shopping längst ströget och happy hour på hotellets takbar innan vi mötte upp hela gänget för middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej o tack som alltid för underbara tips o inspo,undrar om du vill dela med dig var du har införskaffat din magiska vit/svarta kjol o även din vän som haren vit byxdress på bilden,så vansinnigt fint o somrigt
    Tack så länge

    Mv/Pernilla

    Pernilla 2018-08-12 23:37:57
    Svara

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.