Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Copenhagen

Jag har precis kommit hem igen efter en snabbvisit i min favoritstad. Tar absolut varje chans jag får att åka dit, haha! Igår morse rafsade jag ihop en väska och satte mig på första planet ner till Köpenhamn med ett glatt gäng tjejer för att gå på lanseringen av Zalandos kampanj ”We are next”. Det firades med en lång vinlunch och uppträdande på konstmuseet. Vi fortsatte sedan eftermiddagen med lite shopping längst ströget och happy hour på hotellets takbar innan vi mötte upp hela gänget för middag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej o tack som alltid för underbara tips o inspo,undrar om du vill dela med dig var du har införskaffat din magiska vit/svarta kjol o även din vän som haren vit byxdress på bilden,så vansinnigt fint o somrigt
    Tack så länge

    Mv/Pernilla

    Pernilla 2018-08-12 23:37:57
    Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.