Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Friday lunch

 Vid lunch idag mötte jag upp den här goa för möte och planering av vårt projekt som kommer dra igång på riktigt nu, och som ni också kommer kunna ta del av snart!! Jag hoppas ju att ni längtar lika mycket som jag och Petra gör, hehe. Så himla trevligt att vi snart kommer bli ännu närmre kollegor och få göra våra drömmar till verklighet.Ps, rostad sparris med burrata på Wienercaféet är en vinnare på menyn! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.