Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On my mind

På näthinnan just nu är en ganska basic vit t-shirt från Stella McCartney och den här sammetskavajen från Chloé SS18, på rea nu (!!) men fortfarande så förbannat dyr! Jag kärade ner mig i den när jag såg looken från visningen, jäklar vad ball hela den kostymen är alltså. Jag får nog fortsätta drömma… eller börja skrapa triss!

Vid den här tiden på säsongen brukar jag alltid börja sukta efter att klä mig i boots och jacka igen. Ni vet när man gått flera varv i sin sommargarderob, och känner sig mätt på precis alla plagg. Nu planerar jag istället höstens skogarderob i huvudet (photoshop), och blev väldigt sugen på att klicka hem dessa lila pjucks från Mango att möta hösten i.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.