Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On my mind

På näthinnan just nu är en ganska basic vit t-shirt från Stella McCartney och den här sammetskavajen från Chloé SS18, på rea nu (!!) men fortfarande så förbannat dyr! Jag kärade ner mig i den när jag såg looken från visningen, jäklar vad ball hela den kostymen är alltså. Jag får nog fortsätta drömma… eller börja skrapa triss!

Vid den här tiden på säsongen brukar jag alltid börja sukta efter att klä mig i boots och jacka igen. Ni vet när man gått flera varv i sin sommargarderob, och känner sig mätt på precis alla plagg. Nu planerar jag istället höstens skogarderob i huvudet (photoshop), och blev väldigt sugen på att klicka hem dessa lila pjucks från Mango att möta hösten i.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.