Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Weekend stripes

Senast in i garderoben är den här linnekostymen från Lindex som jag bar i helgen. Byxorna är dock lite för långa så tänkte lämna in dem hos skräddaren i veckan. Men jag trivs så jäkla bra i kostymer, det är alltid ett säkert kort för mig när jag har ont om tid på morgonen eller bara inte vet vad jag ska ta på mig. Älskar också att delarna alltid går lika bra att bära separat.

Nu ska jag strax checka ut från kontoret och springa ner till Tures för lite after work. I morgon förmiddag bjuder Metro in till kick off och därefter blir det praktik hela eftermiddagen. Den här terminen har verkligen gått fort, nu är det slutspurten och knappt två veckor kvar till examen.

Kostym, Lindex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.