Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Touchdown Halmstad

Jag sitter ute i morgonsolen med en kopp kaffe, kollar nyhetsmorgon och njuter ända in i benmärgen. Varje gång jag är hemma i Halmstad är det som att dagarna springer iväg dubbelt så snabbt, man vill hinna med så mycket och träffa så många på kort tid så schemat är verkligen intensivt den här helgen. Dessutom hade jag bokat in mig på fyra golflektioner, så nu jäklar ska jag ta det där gröna kortet! Ni måste hojta till om det är någon av er som spelar golf(!) Vore ju så kul med en golfgrupp!! Jag ska strax springa en runda på stranden och därefter tänkte jag lägga mig raklång i solen resten av dagen, vi hörs mer senare! Hoppas ni också har en härlig helg!  I går när vi körde middag hemma bar jag en blå kavaj från Mango, shorts från Bruuns Bazaar och klackar från Stella McCartney. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så snygg kavaj!

  Josefine 2018-05-14 13:55:35 https://luckytarot.se/
  Svara
 • Hej Paulina!

  Vad kul att du börjat spela golf! Jag spelar också och bor i Stockholm. Behöver fler att spela då endast min sambo spelar och inga av mina vänner.
  jag skulle verkligen vara intresserad av en golfgrupp!

  Och supersnygga glasögon, vart är dom ifrån?

  Hade gott,
  Lina

  Lina 2018-05-14 11:28:19 http://www.linawidengatehag.com
  Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.