Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A stove story – Dinner

Tidigare i veckan bjöd Michaela och Fanny in till middag med deras matkonto ”A Stove Story” och Perfect Day Bubbles. Jag har sparat åtta mobilbilder som jag tänkte dela med er, och om ni inte följer A Stove Story på instagram måste ni göra det! De har räddat mig många gånger när jag vandrat planlöst runt i affären och behövt inspiration till enkla middagar. De delar också kärleken till den italienska matkulturen med mig, och de visade dem även i tisdags. Och all denna fantastiska mat sköljde vi ju då ner med bubblor från Perfect Day Bubbles, vilket inte var svårlöst för någon av oss. Tack Fanny & Michaela för första sommarmiddagen! Nu ska jag ta tag i packningen och sedan åka raka vägen mot flygplatsen. Vi hörs från Halmstad och västkusten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.