Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blue suit

Hej vänner! Hoppas ni mår bra! Jag har jobbat på Stella hela dagen, nedräkningen har börjat och jag har ynka fem pass kvar där innan vi stänger. Kommer sakna vårt team mest. Och i maj gör jag sista månaden med praktik och sen blir det examen och hej vuxenlivet! Vettskrämt och övertaggad på samma gång. Studielivet är nog inte riktigt min grej men jag är förbannat glad över att ha tagit mig igenom dessa tre åren, känns bra att ta med sig en examen.

Snart kommer vi ha mer tid för varandra och det känner jag mig väldigt peppad på ska ni veta! Kommande veckor är fulla med jobb och praktik och därefter kommer jag att vara lite ledig, tänkte faktiskt ta mig ett ordentligt sommarlov, sista chansen för det. Det kan väl vara berättigat efter tre års studier? Jag har jobbat vid sidan av mina studier plus varenda sommar så länge jag kan minnas så den här sommaren kommer jag checka ut från allt, förutom er här då! Sedan rivstartar jag hösten med ny energi och förhoppningsvis nytt jobb, heh!

Jag bar den här kostymen i Barcelona, från Gestuztycker den är så fin! Min kille tyckte mest att jag såg ut som en flygvärdinna tillhörande Ryanair, heheh…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Superbra blogg!! Vad är det du pluggar för något?
    Kram

    Matilda 2018-04-12 11:18:36
    Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.