Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Spring favorites

Älskar min nya kjol från Munthe, i Barcelona sportade jag den med sneakers och stickat och fram tills plusgraderna stiger här hemma kommer jag bära den såhär, med vita strumpbyxor och boots.

Jag har fått välja ut mina vårfavoriter från Me&theMet och den här kjolen var ett givet val för mig. Alla kjolar med volang är varmt välkomna att ta plats i min garderob den här säsongen. Och vet ni vad det bästa är? Just nu får ni 25 % rabatt på en mängd fina plagg med koden ”vårrea25”, gäller fram till 15/4.Me&theMet har flera nordiska märken som jag gärna klär mig i och här nedan har jag plockat ihop några favoritplagg som ni just nu får 25 % på. Såg precis att den här coola jackan från Wood Wood har trillat in och tror den skulle vara perfekt för kommande Åre-resa!  Kjol, Gestuz. Sneakers, New Balance. Jacka, Wood Wood. Stickat & baddräkt, Ganni.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.