Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mind the sleeves


Ni var flera stycken som kommenterade och undrade var skjortan ovan är ifrån så jag tänker att vi reder ut det här och nu. Den kommer från BITE Studios som är ett svenskt/brittiskt märke med produktion i London. BITE Studios jobbar med hållbarhet och ledorden är lyxigt, hållbart mode. Alla plagg är av naturliga och ekologiskt certifierade material, något som jag absolut tycker är nödvändigt att uppmärksamma. Därför är det också så kul att jobba med ett varumärke som Stella McCartney som ligger så mycket i framkant inom hållbarhet i modeindustrin. Skjortan Linn bär på bilden är från Stella och är en favorit ur SS18-kollektionen, tror nästan alla i teamet köpte loss var sin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Gillar verkligen din blogg och får så mkt inspiration. Skulle du kunna tipsa lite mer om shopping, från kedjorna? + lite styling tips kanske 🙂

  Malin 2018-03-14 09:06:04
  Svara
 • Hej Paulina!
  Vill bara säga att din blogg bara blir bättre och bättre och att jag älskar att gå in här <3. Keep going med inspo och info! Jag är lite sugen vad du använder för hudvård och smink?

  Johanna 2018-03-13 23:17:48
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Åh! Det gör mig väldigt glad att höra, och motiverad att fortsätta 😀 hehe! ja visst! Ett område jag inte har stenkoll på men jag kan absolut visa vilka produkter jag använder i ett inlägg

   paulina 2018-03-16 23:17:39
   Svara
 • Super snygg blus

  Anna Matkovich 2018-03-13 22:14:08 http://annamatkovich.se
  Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.