Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Weekend

 I lördags firade vi fina Semra som fyllde 30 med en stökig middag på italienaren La Bocca. Ett nytt ställe för mig men som jag genast måste tillbaka till. Italiensk mat är ju en storfavorit och vi åt oss igenom en himla härlig tre rätters-meny. Efter middagen rev vi av en runda på stan och avslutade skriksjungandes på Spy Bar. Har haft två sådana lördagar på rad nu där det blivit dans till 05 och jag vaknat upp med ömma fötter och rösten kvar på krogen. Så himla kul och ovanligt för min del. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Paulina Forsbergs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.