Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

In the Navy


Jag har precis landat i soffan och ska hugga in på min kvällsmat, som även är mina rester från igår och som antagligen kommer bli min matlåda i morgon, hehe inga som helst problem att äta tacos tre dagar i rad. Jag har haft en välbehövlig dag hemma som har kantats av mejl, telefonköer och räkningar. Jag har även hunnit jobba undan både skolarbete och städa en första vända i lägenheten.

Den här veckan händer massa skoj! Praktik i vanlig ordning, event och middagar som avlöser varandra och spännande luncher varje dag. Lovar att ta med er så gott jag kan, ska verkligen bli bättre! I morgon ska jag hoppa in och jobba några timmar på Stella och efter det snabbt förbi en kollektionsgenomgång och avslutningsvis ska jag på en middag med favoriten ATP Atelier. Vi ska spana in deras nya konceptbutik som öppnar på torsdag, och om jag känner mig själv rätt kommer jag mest spana på väskan jag skrev om i fredags..

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.