Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Weekend Mood

Så glad för att helgen är på ingång, trots att jag har en hel dags jobb framför mig i morgon. Jag känner mig helt slut i kroppen och kommer ligga lågt i kväll för att slippa åka på en förkylning nu, har varken tid eller lust med det. Just nu sitter jag och försöker skrapa fram flygbiljetter till ett land med sol och plusgrader över påsk – Några förslag? Jag är desperat, och har inte särskilt höga krav, bara att slippa gå i personlig konkurs. Så fort jag känner mig oinspirerad älskar jag att surfa runt på Tumblr och bara drömma mig bort. Och förutom flygbiljetter står den här väskan från ATP Atelier högst upp på min önskelista.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • nice shots…:)

  cherry 2018-03-09 22:12:35 http://wardrobetrends.com/
  Svara
 • Jag skulle rekommendera Tel Aviv! Sol, strand, värme, superbra mat och härlig atmosfär:)

  Dina 2018-03-09 17:15:45
  Svara
  • Svar på Dinas kommentar.

   JA! Jag har varit sugen på det också, men tänkt att det är lite lång flygtid för en weekend, och hittar bara biljetter med mellanlandning:( Men ska absolut ta mig dit någon gång, hört så mycket bra om det!

   paulina 2018-03-12 21:26:07
   Svara
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.