Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sensation white

Jag har hängt på landet hemma hos min familj hela söndagen, älskar verkligen att ha dom så nära mig. Nu håller jag på att planera in en helg hem till Halmstad med i början av mars, inte varit hemma sen i julas! Jag jobbar oftast lördagar så det är svårt för mig att smita iväg över helgerna men de helger jag har ledigt den här våren ska jag passa på att boka upp för härligheter. Väldigt sugen på att besöka Barcelona och Rom igen, jag älskar ju att åka iväg långhelger för miljöombytet och inspirationen.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.