Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Layered

Layereds nya kollektion lanseras på fredag och igår var jag förbi Stockholms Auktionsverk för att ta en titt på kollektionen och kramas med bästa Limpan som frontar kampanjen. Heja henne! Och Heja Malin som är grundare och creative director för Layered. Den nya kollektionen är SÅ fin. Nu när jag ändå gör min praktik så bestämde jag att få lite jobb ut av det för SvD’s räkning så jag satte mig ner med Malin för en pratstund om inspiration, vårens trender och hur man listar ut vilken inredningssmak man har. Jag berättade nämligen för henne att jag har NOLL koll på vad jag gillar och vilken stil jag skulle ha hemma om jag skulle inreda en lägenhet från grunden i morgon. Nu undrar ni förstås hur det ser ut hemma hos mig. Jag flyttade raka vägen in i min killes ungkarlslya så det är fortfarande gråskala överallt och motiv av vinglas på gardinerna(?). Jag har inte brytt mig om att ta tag i det projektet än just för att jag inte har någon aning om hur jag vill att det ska se ut. Men jag önskar att det skulle vara något åt hållet som Layereds nya kollektion med spännande former och dova färgtoner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.