Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On my mind (and my schedule)

I dag har jag haft en lugn förmiddag hemma och slipat på en pitch jag och Henrietta ska ha i morgon, och äntligen säger jag bara. Vi började prata om det här projektet redan i somras och varje gång vi setts har vi liksom spunnit vidare på det nästan omedvetet. Vi vet ju fortfarande inte vart det ska leda men det är bara kul att ha ideér och mål att jobba mot. Resten av veckan är full av roliga events, middagar och praktik och jag lovar att göra mitt bästa för att låta kameran gå varm.

Just nu håller jag mig inspirerad av allt Simon Jacquemus gör, SS18 kollektionen är helt magisk. Det känns som att allt han rör vid blir till guld, och jag ser upp till honom som om han vore gud. Förutom sommarkollektioner som skriker högt i mitt huvud vill jag bära sneakers från Louis Vuitton SS18 och allra helst med kostymen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.