Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FW Highlights


Dålig uppdatering den här veckan för någon som bloggar om mode kan tyckas. Jag har gått på en del visningar, jobbat några timmar på Stella och gett lite kärlek åt min utbildning som jag snart avslutar. Jag har sett en presentationen av Totême AW18 på Bukowskis som hölls med en utställning av konstnärerna Eric Grate och Eva Lange. Kollektionen är inspirerad av deras arbete och resultatet är en korsning av tidlös design och vackra skulpturer. Något som jag tycker varit extra kul den här modeveckan är att allt fler märken väljer att visa på andra ställen än den officiella arenan. Exempelvis House of Dagmar som visade sin höstkollektion i Dusty Decos fina butik och använde sig av inredningen där för att skapa något speciellt.
Kika in lite senare så lovar jag att visa er mer från mina dagar under modeveckan och mina favoritlooks ur kollektionerna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.