Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Freeze week

Bor i den här favoritjackan just nu, ihop med jeans och stickat som är två andra garderobshjältar för tillfället. Jag är inne i en period där jag helst bara vill gå runt i olika kashmir-set och jag får väl användning för ungefär 5% av min garderob dessa dagar. Blir ni likadana på vintern? Jag har så svårt att klä mig på morgonen när det är kallt och grått. Ska verkligen bli skönt med en veckas semester och få fylla på med inspiration och kreativitet, jag får alltid en nytändning när jag varit iväg och fått lite miljöombyte. Men först väntar en jobbvecka, och jag ska försöka bli bättre på att ta med er, det är ett av mina nyårslöften!
Jacka, Saks Potts. Jeans, Levi’s 501. Skor, Céline. Väska, Loewe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.