Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYE leftovers


Gott nytt år!!!! Jag firade in 2018 med en supermiddag, vänner och fyrverkerier, och det här är vad som finns i bildväg, favoritklackar från Manolo Blahnik och glitterörhängen. När vi vaknade i morse fick vi för oss att riva av en ordentlig utrensning här i lägenheten, undra om det hänger samman med ”ut med det gamla och in med det nya”? Jag vet inte, men nödvändigt var det i alla fall. Och jag har hunnit checka av det sista i uppsatsen och är så gott som redo att lämna in den. Orimligt nöjd! Så nu ska jag scanna av booking.com och boka hotell för en kommande resa. Bestämde semester för ett par dagar sedan och bara förutsatte att uppsatsen blir godkänd, lite som att ta ut vinsten i förskott. Men jag behöver sol och lugn. Jag funderar också på om jag ska rafsa ihop en tillbakablick av året till er. Tycker ni också sånt är kul att läsa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.