Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Cyberspace wishlist

Jag tog en paus i plugget och tog en vända genom mina favoritsajter istället, har ni några sådana? Fashion Editorials är en storfavorit hos mig, alla modejobb samlade under samma tak ger mig alltid full inspiration. Sedan drömmer jag också om att besöka Soho House i antingen New York eller Miami i sommar. Jag skulle samtidigt vilja bila Highway 1, finns så mycket jag skulle vilja se i USA faktiskt. Under den här timmen hann jag också rada upp några drömgrejer jag gärna skulle klicka hem under mellandagsrean, glasögonen från Le Specs är bara för coola!

Det är så lustigt, att bara slösurfa runt på massa olika hemsidor och fylla på med inspiration är sådan avslappning för mig. Som vilken paus som helst, som att gå ut och ta en promenad och rensa hjärnan när det blir för mycket. Jag behöver typ den tiden för att hålla igång kreativiteten och bara fylla på med energi, även fast jag kanske skulle behöva den där promenaden också..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.