Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Touchdown Paris

I morse satte vi oss på första planet till Paris, Linn & jag. Förra hösten spenderade vi en helg i Paris och för ett par månader sedan bestämde vi oss för att boka in en likadan helg i november, och nu är vi äntligen här. Den här gången ville vi att testa att bo i ett nytt område, så nu befinner vi oss i Pigalle och har precis checkat in på Hotel Amour.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!Vilken underbar kappan du har på dig,får man fråga vilket märke o var du köpt den,super fin på dig
  Mv/Pernilla

  Pernilla 2017-11-19 19:30:50
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Hej! 🙂 Åh tack! Den är från Mango faktiskt, finns här: https://shop.mango.com/se/dam/rockar-rockar/palskappa-med-slag_13055016.html?c=31&n=1&s=prendas.familia;2
   kram!

   paulina 2017-11-20 10:31:18
   Svara
 • Hej du! Jag har en fråga. Jag pluggar första året på SU & precis som dig tycker jag om att resa. Min fråga är när du missar lite föreläsningar – är det svårt att ta igen? Sen arbetar vi i studiegrupper. Gör du det? Isåfall blir de ”irriterade” för du inte alltid är med.

  Kram Bella

  Bella 2017-11-19 14:30:46
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej! 🙂 Åh vad kull! Just föreläsningar är inte speciellt svårt att ta igen tycker jag, våra lärare lägger ofta ut powerpoints och material på vår studiewebb så där kan man läsa ifatt, Jag tycker det är mer effektivt än att sitta på föreläsningar. Just nu har vi c-uppsatsskrivande så då kan man disponera tiden som man vill, men vi jobbade också ofta i studiegrupper första åren och många visste att jag jobbade mycket på annat håll så jag hade inte möjlighet att sitta i skolan mellan 8-17 varje dag.. Ibland blev det irritation men vi fick alltid välja grupper själva så bästa var att bilda grupp med de som också gör annat vid sidan av och har extrajobb utanför skolan för då har man mer förståelse för varandra och det är lättare att komma överens om tider etc. Men bästa är väl att vara öppen med det och säga att man kan dra sin del hemifrån också om det hjälper!
   Lycka till med plugget :)))
   Kram!

   paulina 2017-11-20 10:40:06
   Svara
 • Jakken din Paulina 😍 hvor er den fra?

  Marlen 2017-11-18 11:51:25
  Svara
  • Svar på Marlens kommentar.

   Från Mango! 🙂 Finns här https://shop.mango.com/se/dam/rockar-rockar/palskappa-med-slag_13055016.html?c=31&n=1&s=prendas.familia;2

   Kram!

   paulina 2017-11-20 10:31:41
   Svara

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.