Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

On my mind

I hjärnkontoret just nu spökar denim, gubbiga kavajer och rockar, Isabel Marant fall/winter campaign och PARIS med fröken Eklund. Och om det ändå vore så väl att vi bokat en kylig weekend i Paris, hade jag inte varit sen med att packa ner min nya blazer a la Balenciaga som jag fyndade på Zara i helgen.

En annan favorit just nu är min body lotion från Björk & Berries. Den doftar min parfym från högstadiet och ger mig en nostalgitripp varje gång jag smörjer in mina händer med den – vilket tack vare doften är väldigt ofta. Och jeans då? Dessa från H&M ser ut som en bra kandidat, men min hatkärlek kvarstår. Behöver (vill ha) fler par, men tycker det är svårt och krävande att hitta nice modeller. Ge mig tips! Vart handlar ni era jeans?

Kavaj, Zara. Denim, H&M. Body lotion, Björk & Berries.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.