Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

24 hours in Dubrovnik

vi har ju hunnit spendera nästan ett dygn i Dubrovnik på den här resan och det missade jag absolut inte att fota. dubrovnik är nog en utav mina favoritstäder, topp tre i alla fall. det är vackert där, speciellt under månaderna maj och september när man slipper armbågas med resten av turisteliten för att ta sig fram. för varje gång jag besökt dubrovnIk har det alltid varit i stress, ett snabbt stopp innan man flyger heM till sverige typ. och denna gång var inte annorlunda. nästa gång Jag besöker dubrovnik ska det var lågsäsong, varmt nog att sitta ute varje middag och jag ska ha minst tre dygn till att utforska staden På riktigt. ingen turistskIt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!Gillar verkligen din stil,super snygg vad du än tar på dig🙃Har en fråga angående din rutiga rock från Baum,är den stor i stl,är en36-38 och undrar oxå var din röda volankjol kommer ifrån,super cool o skall bli spännande att följa din blogg

  Ha det fint
  Pernilla

  Pernilla 2017-09-03 21:59:21
  Svara
  • Svar på Pernillas kommentar.

   Tack gulliga du! Det gör mig glad att höra <3 Jag har min i 36 för att jag skall kunna ha en tjockare stickad tröja under exempelvis. Annars satt nog 34 bättre egentligen men lite tight i armar och axlar för att bära något under. Så det beror nog lite på hur du vill att den ska sitta. Den är ganska skräddad och figursydd så den kommer aldrig bli för oversize. Kjolen kommer från Rodebjer AW17, så den finns i butik nu! 🙂 Kram!

   paulina 2017-09-04 09:05:50
   Svara
 • Åh jag älskar Dubrovnik! 😍

  emmakmoberg 0000-00-00 00:00:00 /emmakmoberg
  Svara

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.