Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Feeling red

har fått en ordentlig dille på röda detaljer, som jag helst matchar med beiga plagg. och den här väskan som jag skrivit om tidigare och även har med bland mina favoriter i det nya numret av Metro mode. kan inte släppa den, tycker det är den perfekta sommarväskan! synd bara att priset är högre än Två månadslöner..

men nu till tofflorna. jag fick nys om dem för ett par veckor sedan (i färgen svart) och råkade då tumma mig själv på att om jag hittar dem i rött så slår jag till. sagt och gjort, igår snubblande jag på tangenterna och klickade hem ett par. förra säsongen slet jag ut ett par randiga från acne och tvivlar inte på att jag kommer använda dessa minst lika mycket! finns det ens någon bättre semestersko?

byxor, weekday. Skjorta, zara. Väska, balenciaGa. tofflor, Balenciaga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.