Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lets talk Trench

från vänster: Mango. h&m. fwss. WeekdaY vetements

favoritplagget i vår kommer vara en lång, oversize trenchcoat. det är ju ett sådant plagg som kommer och går lite och under åren har jag haft flera stycken som jag antingen tröttnat på, vuxit ur eller som gått sönder. men den här säsongen har jag bestämt mig för att investera i en klassisk trenchcoat som jag kommer kunna plocka fram om ett par säsonger igen och känna samma excitement för som när jag först köpte den. den ska vara i en neutral beige ton, dubbelknäppt med bälte i midjan och i en längd som slutar vid kNäna. jag tror jag har hittat min favorit från fwsS, men på vägen har jag plockat upp en rad andra, om ni också är sugna på att springa in våren i en trench!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag köpte en blå trench i höstas vilket jag nu är mycket nöjd över. Tror jag kommer ha mycket nytta av den i vår 😊

    jenniifersplace 0000-00-00 00:00:00 /jenniifersplace
    Svara

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.