Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

wish list

sweatshirt, Ganni. skjorta, Topshop. väska, Marimekko. trainers, céline. Stol, Layered.

det är inget ovanligt att mitt hjärnkontor är fyllt med saker jag gärna skulle klicka hem utan att blinka. gannis sweatshirt med en croissant är ett måste så fort den landar i butik. sedan är jag också väldigt sugen på att klicka hem dessa röda Céline sneakers som just nu finns på veStiaire. de skulle göra sig bra till mina mörka looks. och finska Marimekko har verkligen gjort framsteg på modescenen. Förutom deras hypade ”karla” bag som kom förra säsongen har de Gjort en superfin och färgstark kolleKtion för sOmmaren. layered har precis lanserat Sina första möbler och min favorit är utan tvekan den blå sammetsstolen.

jag haR precis rivit av en timmas spinningpass nu på morgonen. ATt jag ens lyckades, dEt är så stort för någon (mig) som är världens mest morgontrötta människa. nu ska jag slänga i mig litE frukost och sedan bege mig till skolan för seminarium. vi hörs i kväll hoppas jag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.