Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Red pyjamas look

under modeveckans andra dag gick jag klädd helt i Baum und pferdgarten ss17. Hela den kollektion är magisk, så mycket glada färger och mönster. kan inte föreställa mig något skönare än att gå runt en hel dag i sidenpyjamas, förutom då att det var lite kallt emellanåt när vindarna blåste rakt igenom. Men hur fint är det här röDa setet Egentligen? JAg fullkomligt älskar det och tyckte det var fint att bryta av med en ljus trench, även den från BAum.

igår var det full rulle hela dagen, varvade visningar med kaffe och mingel. Kika in senare så ska jag visa lite bilder från gårdagen. Idag missAr jag tyvärr finalen av Stockholms modevecka pGa skolan. full fokus på skola tis och ons för att sedan jobba slutet av veckan.

rött set och trenchcoat, baum und pferdgarten ss17. Väska, J.w anderson. boots, mango.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.