Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Midweek look

jag kan inte sluta använda mina lackbrallor alltså. De går att kombinera med så mycket! idag bar jag dem med skjorta och kavaj, något jag kan tycka känns lite väl uppstyrt för min stil annars men ihop med lack blir det rockigare. jag gillar verkligen kontrasten i den här looken.

den Här skjortan är från by malene Birger och är antagliGen den dyraste jag äger men fasen vAd jag gillar den. har använt den oräkneliga gånger sedan jag köpte den i somras. kavajen är ett gammalt lån ur linnsans garderob, så tack Limpan föR dagens blåa ränder :*

lackbrallor, Zara. skjorta, by Malene birger ss16. kavaj, tiger of sweden. Boots, Stuart Weitzman.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.