Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Värmdö

Idag efter skolan hoppade jag på bussen ut mot värmdö och min familj. Det är alltid lika härligt att komma ut dit. sitta framför brasan, prata ikapp om allt mellan himmel och jord och bara avnjuta en härlig middag tillsammans. uppskattar verkligen de kvällarna så oerhört mycket.

va händer med vädret?? det är slutet av april och jag klafsar omkring i päls och boots?Det känns mer som att vi är i övergången från sommar till höst.. idag bär jag mina nya brillor för första gången. Hade extrem huvudvärk hela dagen igår så de fick åka på idag för att vara på den säkra sidan. AnnarS brukar jag bara använDa de framför datorn eller när jag gör ett djupdyk ner i kurslitTeratur.

nu sitter jag hemma igen och försöker få ordning på vår presentation till i morgon. efter det är den här tröttsamma kursen slut och vi börjar istället tidskriftsjournalistik som är sista kursen för den här terminen. Ska bli så skönt. Det betyder fritt arbete, och fritt arbete för mig betyder jobb med petra istället, jippo!! så rOligt! händer så mycket skoj nu i maj som jag ser fram emot 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Paulina Forsbergs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.