Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att fynda i sin egen garderob

Untitled
Gör ni också det ibland? Fyndar i er egna garderob? Det hände mig idag. Jag började rensa garderoben för att plocka bort kjolar, shorts, tunna skjortor etc. Sådant jag inte använder under vinterhalvåret. Då hittar jag den här klänningen längst in med prislappen kvar. Jag köpte klänningen sist jag var i Italien, och det var en riktigt impulsköp. Vill minnas att det var så mycket folk i butiken att jag inte orkade köa för ett provrum ens. Jag som klär mig i en strikt färgskala bestående av kulörer som grått, vitt, beige och svart föll direkt för kombinationen av svart/vitt på klänningen. Dessutom är den höga kragen ett stort plus och materialet som är lite tjockare gör att den fungerar utmärkt i vintersäsong. Så in och fynda i din egen garderob nu om du inte har möjlighet att shoppa loss under Black Friday! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Paulina Forsbergs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.