Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My week


Den här veckan har jag förutom skola och jobb på Stella, sprungit runt och spanat vårnyheter hos märken och presskontor. I morse började jag med frukost hos tjejerna på Lindex och gick igenom vad som kommer i butik till vår och sommar. Den här blusen blev en favorit tillsammans med nätväskan lite längre ner. Vi diskuterade mönstret prickig och hur jag tidigare varit en stark motståndare till det, men jag börjar faktiskt trivas bättre och bättre i det. Jag har hunnit fika hos Tess som jobbar med danska DAY och 2NDDAY. Ett märke jag alltid tyckt mycket om, och det är så kul att få komma dem lite närmre nu. Blir så glad när jag tänker på hur många fina människor jag träffat i den här branschen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.