Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saks Potts


Det här är vad som kom på posten förra veckan(!!!!) Jäklar vad jag har längtat och krigat för den här modellen med just denna färgkombination. Det är så löjligt egentligen, för det är ju bara en jacka.. Ni som har hängt med i min jakt om denna kappa vet ju att jag hade chansen att klicka hem den på Vestiaire Collective för ett par månader sen men lät tillslut bli för det är så jäkla mycket pengar för en jacka. Men har inte kunnat släppa den sen dess så lovade mig själv att om jag får möjlighet igen så slår jag till! Så gissa om jag blev överlycklig när jag fick kontakt med en tjej på Trendsales som sålde just denna!

Kappa, Saks Potts

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.