Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

on my mind

väska, j.W Anderson. Sandaler, saint laurent. klänning, stine goya. denim, sandro.

såhär skulle jag helst gå klädd nu. fast fasen vad Sverige fortfarande inte riktigt släppt in våren än. medan jag gick ut i sandaler i morse möttes jag av höstklädda människor på gatan. Det är snart maj månad, jag vägrar dra på mig boots igen. det är sandalsäsong och därmed basta!

minns Ni klänningen jag tjatade om från stine GOya för etT tag sedan? nu finns den äntligen i butik och jag är ett klick ifrån. ett klick ifrån är jag även dessa sandaler från saint laurenT. jag borde inte, och jag behöver absolut inte, men Så fina?? och som om inte det vore nog är jag Sugen på en kritstrecksrandig vit kostym. haR ögonEn på en från j.lindeberg som kommer till hösten.

nu ska jag slänga mIg genom en snabbdusch och göra mig i ordning för kvällen. middag och drInkar på kasai kallar. hörs mer i morgOn fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Våren får gärna skynda sig, lite varmare i London men molnigt och rått mestadels av tiden.. :/

    JosefinMolanders 0000-00-00 00:00:00 /josefinmolanders
    Svara
  • Så snygg outfit!

    bellss 0000-00-00 00:00:00 /bellss
    Svara

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.