Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

on my mind

Äntligen är ännu en vecka igång och jag har precis trillat ner i soffan efter massa stök med skolan. fram tills nu hade jag nästan glömt av att jag läser en heltidsutbildning men den här terminen går absolut inte obemärkt förbi. under tidigare terminer har jag blivit bortskämt och haft tid till så mycket annat utanför skolan men just nu är alltså tempot skyhögt.

med mig hem från halmstad ficK jag i alla fall detta underbara set från ganni. Älskar den sportiga känslan revären och slappheten ger men ävEn gulligheten med volanger och krage. säker på att det här kommer bli en ny favoritlook att resa i, och då helst med en stor strandväska och sanDaler från min faVorititalienare. Först ut blir kanske redan om en månad. håller mina tummar för det.

byxor och tröja, Ganni. väska, little Liffner. sandaler, atp atelier.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.