Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Middagar intill havet

finns det något bättre än att äta en sen middag med havet som bordsgranne och höra vågorna slå in?
nu har vi precis kommit hem efter en hel dag i monaco och Cap d’ail. det finns så mycket här som vi vill se och göra under våra veckor. Med fyra tjejers viljor är det svårt att hinna med allt, även om vi Lyckas kompromissa jäkligt bra.

monAco idag var fascinerande på många oliKa sätt. myCket bil-ocH båtsnack blev det, inte konstigt då det var större delen av vad vI tittade på. efter monaco stannade vi till i Cap D’ail och promenerade runt lite. Älskar dessa franska småbyar, man tröttnar liksom inte. vi hittade en supermysig restaurang en bit från hamnen. där satt vi i timmar, såg sOlen gå ner, lyssnade på havet och bara njöt. 

nu måstE jaG sova. i morgon åker vi vidare mot cannes! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.