Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Värmdö

Idag efter skolan hoppade jag på bussen ut mot värmdö och min familj. Det är alltid lika härligt att komma ut dit. sitta framför brasan, prata ikapp om allt mellan himmel och jord och bara avnjuta en härlig middag tillsammans. uppskattar verkligen de kvällarna så oerhört mycket.

va händer med vädret?? det är slutet av april och jag klafsar omkring i päls och boots?Det känns mer som att vi är i övergången från sommar till höst.. idag bär jag mina nya brillor för första gången. Hade extrem huvudvärk hela dagen igår så de fick åka på idag för att vara på den säkra sidan. AnnarS brukar jag bara använDa de framför datorn eller när jag gör ett djupdyk ner i kurslitTeratur.

nu sitter jag hemma igen och försöker få ordning på vår presentation till i morgon. efter det är den här tröttsamma kursen slut och vi börjar istället tidskriftsjournalistik som är sista kursen för den här terminen. Ska bli så skönt. Det betyder fritt arbete, och fritt arbete för mig betyder jobb med petra istället, jippo!! så rOligt! händer så mycket skoj nu i maj som jag ser fram emot 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind
Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.