Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarplaner 2016

IMG_1855IMG_9525IMG_5989DSC08229DSC00358IMG_5944DSC06951DSC07649DSC07995DSC06955DSC07367DSC08474DSC08500

Hur mycket längtar man inte efter sommar och värme när man går igenom semesterbilder? Jag spricker nästan. Innan jag började studera reste jag ofta och mycket. Jag hade alltid flygbiljetter inbokade och kunde räkna ner till nästa avgång. När jag började plugga i höstas var jag överlycklig och ansåg jag mig ta ett stort kliv framåt. Men resorna får man då spara till sommaren, och med tanke på att jag är en extremt otålig individ har jag redan börjat planera. Jag tänker mig som en klapp på axeln att jag då är färdig med första året så ska jag jobba första halvan av sommaren och resa resten. Ett måste för mig varje sommar är Kroatien, här kommer jag garanterat njuta i några veckor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Paulina Forsberg
    Mode
    Petra Tungården
    Home
    34 kvadrat
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Home
    Andrea Brodin
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Mode
    Emma Danielsson
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Fannie Redman
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Mode
    Mathilda Weihager
    Man
    Niklas Berglind
    Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.