Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Söndagsinspiration

Untitled
Mitt upp i all planering inför kommande vecka kan jag inte låta bli att googla silkesskjortor och gamla Levi’s jeans. Silkes är ett material som för mig känns väldigt dressat och är enkelt att använda. Genom att kombinera din outfit med att använda ett plagg i silkes lyfter det hela looken tycker jag. 

Untitledm
Med tanke på att jag är en av alla oss som verkligen trivs i mörka kulörer och gärna svart så försöker jag att alltid kombinera olika material och mönster i samma färgskala. Just nu är jag som sagt väldigt inne på silkes, men även spets och sammet. Butikerna svämmar över med dessa material och mitt nästa köp hoppas jag blir en transparent, prickig blus från Ganni och spetsbh från Samsoe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind
  Paulina Forsberg är nyss fyllda 24 år och är bosatt i Stockholm. Hon studerar sitt sista år till journalist och hennes starka lust för den kreativa världen ledde henne till modeindustrin där hon alltid har haft ett stort intresse. Utöver studier skriver hon också sidor i Metro Modes magasin och jobbar på Stella McCartney. I bloggen delar hon med sig av sin garderob och personliga stil. Hon älskar att se nya platser och tar alltid med sina läsare på resor världen över.